Reuzenradverhuur

Voor het afhuren van een reuzenrad of een andere attractie zit u goed bij onze verhuur! Het afhuren van een reuzenrad doet u bij ons eenvoudig online. Of u nu een festival of bedrijfsfeest organiseert; wij denken graag met u mee. Hollandrad Reuzenrad uit Apeldoorn is zeer ervaren en zorgt ervoor dat er een mooie, veilige constructie op uw evenemententerrein komt te staan. U geeft uw event net even wat extra’s met een leuke attractie door een reuzenrad op maat te huren!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een reuzenrad uit onze verhuur als vermaak én reclamemiddel

Reuzenradverhuur is iets wat wij al jarenlang met plezier doen. U kunt bij ons verhuurbedrijf een reuzenrad huren voor verschillende gelegenheden. Om een idee te krijgen van onze diensten, kunt u een kijkje nemen naar onze eerdere projecten. Onze verhuur biedt de mogelijkheid om een leuke attractie, zoals een reuzenrad, op maat te boeken, zodat deze geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het aankleden van het reuzenrad met uw bedrijfsnaam of met banners. Uw merk komt hierdoor duidelijk in beeld bij de bezoekers. Met de juiste reclame verdient u de kosten voor het afhuren van een reuzenrad op maat grotendeels direct terug.

De mogelijkheden voor het afhuren van een reuzenrad

Het op maat afhuren van een reuzenrad is een optie voor diverse evenementen, zoals:

  • Een festival
  • Een bedrijfsfeest
  • Een productpresentatie
  • De opening van uw bedrijf
  • Een jubileum

Wat uw aangelegenheid ook is, u vindt een leuke attractie bij onze reuzenradverhuur.

U reserveert bij ons naast een reuzenrad ook andere attracties

Naast de verhuur van een reuzenrad kunt u bij ons ook terecht voor het afhuren van diverse andere attracties. Wij beschikken over diverse nostalgische attracties. Maak plezier op onze rupsbaan, golfbaan, bootjesmolen of de authentieke carrousel uit 1890. Alle reuzenraderen zijn nog in een uitstekende staat. Eventueel is het mogelijk om een attractie op maat te huren in combinatie met een reuzenrad. Hierin denken wij graag met u mee.

De kosten van het huren van een reuzenrad

De kosten van het huren van een reuzenrad vallen erg mee. Vanwege de grote omvang verwachten mensen dat het een erg dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar. Wij bieden de verhuur van een reuzenrad aan tegen zeer betaalbare tarieven. Wilt u voor een langere termijn plezier beleven aan een reuzenrad? U kunt bij onze reuzenradverhuur een reuzenrad huren voor meerdere dagen.

Informeer naar de mogelijkheden van het afhuren van een reuzenrad

Neem contact met ons op voor een offerte op maat en wij geven u een overzicht van de kosten voor het huren van een reuzenrad op maat. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0)6 41016366. Ook wanneer u naast een reuzenrad een andere attractie wilt huren, geven we u graag meer informatie.