REUZENRAD VERHUUR

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in reuzenrad verhuur, zit u hier goed. Het afhuren van een reuzenrad doet u eenvoudig via onze website. Of u nu een festival, bedrijfsfeestje of ander evenement heeft; wij denken graag met u mee. Hollandrad Reuzenrad is zeer ervaren in reuzenrad verhuur en zorgt ervoor dat er een mooie, veilige constructie op uw evenemententerrein komt te staan. Geef uw event net even wat extra’s door een reuzenrad op maat te huren!

Reuzenrad verhuur als vermaak én reclamemiddel

Reuzenrad verhuur is iets wat wij al jarenlang doen vanuit ons kantoor in Apeldoorn. Diverse bedrijven in Nederland en België profiteerden in het verleden al van onze diensten. Wij bieden de mogelijkheid om een reuzenrad op maat te huren, zodat deze geheel aansluit bij uw wensen. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan het aankleden van het reuzenrad met banners. Uw merk komt hierdoor duidelijk in beeld bij de bezoekers. Naast vermaak is branding ook een belangrijke reden voor het afhuren van een reuzenrad voor uw bedrijfsfeest. Met de juiste reclame verdient u de kosten voor het huren van een reuzenrad grotendeels direct terug.

De mogelijkheden voor het afhuren van een reuzenrad

Het op maat huren van een reuzenrad is een optie voor diverse evenementen, zoals:

  • Een festival
  • Een bedrijfsfeest
  • Een productpresentatie
  • De opening van uw bedrijf
  • Een jubileum
  • Of andere feestelijkheden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ook nostalgische attracties zijn bij ons te huur

Naast reuzenrad verhuur kunt u bij ons ook terecht voor de afhuur van diverse andere attracties. Wij beschikken over diverse nostalgische attracties. Maak plezier op onze rupsbaan, golfbaan, bootjesmolen of de authentieke carrousel uit 1890. Allen zijn nog in een uitstekende staat. Eventueel is het mogelijk om een of meerdere van deze attracties op maat te huren in combinatie met het reuzenrad, hierbij denken wij graag met u mee.

Kosten voor het huren van een reuzenrad

De kosten voor het afhuren van een reuzenrad vallen erg mee. Vanwege haar grote omvang verwachten mensen dat het een erg dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar. Wij bieden reuzenrad verhuur aan tegen zeer betaalbare tarieven.

Neem contact met ons op voor een meer informatie

Wanneer u contact met ons opneemt, zorgen wij voor een offerte op maat. Neem contact met ons op indien u dé specialist in reuzenrad verhuur zoekt en wij geven u snel een overzicht van de kosten voor het huren van een reuzenrad. Bel naar ons kantoor in Apeldoorn. U bereikt ons op het telefoonnummer +31(0)6 41016366.