Een reuzenrad huren voor evenementen

Bent u op zoek naar mogelijkheden om een reuzenrad te huren voor evenementen, bijvoorbeeld voor een festival? Dan heeft u geluk, want wij zijn op dit gebied dé specialist! Al jaren verhuurt Hollandrad Reuzenrad uit Apeldoorn reuzenraderen aan allerlei organisaties. Of u nu een reuzenrad voor een jubileum, bedrijfsopening, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of ander evenement wilt huren; wij staan voor u klaar! Zowel in Nederland als in België profiteren inmiddels diverse bedrijven van onze reuzenraderen op hun evenementen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Eenvoudig een reuzenrad huren voor uw evenementen

Een reuzenrad huren voor evenementen, zoals een festival, is heel eenvoudig bij ons verhuurbedrijf. U geeft aan waar en wanneer uw evenement is en wij regelen de volledige op- en afbouw. Het plaatsen van het reuzenrad voor uw evenement wordt volledig verzorgd, geheel zoals u het voor ogen heeft. Onze medewerkers stellen zich flexibel op en geven graag advies. Wij stellen alles in het werk om met een reuzenrad een mooie eyecatcher voor uw evenement te bezorgen. Onze flexibele benadering heeft er mede toe geleid dat wij al diverse klanten tevreden hebben mogen maken. Bekijk ook onze eerdere projecten die wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Met een reuzenrad organiseert u een onvergetelijke belevenis

Het huren van een reuzenrad is een publiekstrekker voor diverse evenementen, zoals een festival. U huurt bij ons een reuzenrad voor verschillende evenementen, bijvoorbeeld:

Het zorgt er ongetwijfeld voor dat er vast nog lang over uw activiteit gesproken wordt.

U vindt bij ons ook andere leuke attracties

Naast een reuzenrad zijn andere nostalgische attracties ook leuk voor uw evenement. Wij verhuren onder andere een authentieke carrousel, golfbaan en rupsbaan. Door een reuzenrad, of een van de andere attracties, te huren voor uw feest geeft u uw gasten bijna het idee alsof zij daadwerkelijk op een festival zijn!

Bespreek de mogelijkheden met ons

Benader ons als u een reuzenrad voor uw evenementen of festival wilt huren. Wij staan graag voor u klaar. U bereikt ons eenvoudig via het telefoonnummer +31(0)6 41016366 en wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met betrekking tot reuzenradverhuur met u.