Reuzenrad huren voor evenementen

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Zoekt u naar mogelijkheden om een reuzenrad te huren voor evenementen? Dan heeft u geluk, want wij zijn op dit gebied dé specialist! Al jaren verhuurt Hollandrad Reuzenrad reuzenraderen aan allerlei organisaties. Of u nu een reuzenrad voor een jubileum, bedrijfsopening, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of ander evenement wilt huren; wij staan voor u klaar! Zowel in Nederland als in België profiteren inmiddels diverse bedrijven van onze attracties op hun evenementen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Eenvoudig een reuzenrad huren voor uw evenementen

Een reuzenrad huren voor evenementen, zoals een festival, is heel eenvoudig bij ons Apeldoorns bedrijf. U geeft aan waar en wanneer uw evenement is en wij regelen de volledige op- en afbouw. Het plaatsen van het reuzenrad voor uw evenement wordt volledig verzorgd, geheel zoals u het voor ogen heeft. Wij denken graag mee met uw opdracht, bijvoorbeeld met betrekking tot het bouwen van een podium. Onze medewerkers stellen zich flexibel op en geven graag advies. Wij stellen alles in het werk om met een reuzenrad een mooie eyecatcher voor uw evenement te bezorgen. Onze flexibele benadering heeft er mede toe geleid dat wij al diverse klanten tevreden hebben mogen maken in Nederland en België. Bekijk ook onze eerdere projecten die wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Huur een reuzenrad voor uw bedrijfsfeest

Het huren van een reuzenrad is een publiekstrekker voor diverse evenementen, zoals een festival. Wellicht is het ook een leuke aankleding voor uw bedrijfsfeest. Een reuzenrad op uw bedrijfsfeest is een verrassing voor de bezoekers. Het zorgt er ongetwijfeld voor dat er vast nog lang over uw feest gesproken wordt.

Ontdek diverse nostalgische attracties bij ons

Naast een reuzenrad zijn andere nostalgische attracties ook leuk voor uw evenement. Wij verhuren onder andere een authentieke carrousel, golfbaan en rupsbaan. Door een reuzenrad, of een van de andere attracties, te huren voor uw feest geeft u uw gasten bijna het idee alsof zij daadwerkelijk op een festival zijn!

Bespreek de mogelijkheden met ons

Benader ons als u een reuzenrad, of andere attractie, voor uw evenementen wilt huren. Wij staan graag voor u klaar. U bereikt ons kantoor in Apeldoorn eenvoudig via het telefoonnummer +31(0)6 41016366 en wij bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot reuzenradverhuur met u.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren