Reuzenrad huren voor meerdere dagen

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Zoekt u een bedrijf waar u een reuzenrad kunt huren voor meerdere dagen? Organiseert u bijvoorbeeld een evenement dat meerdere dagen duurt, waar deze leuke attractie niet kan ontbreken? Dan helpt Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn u graag verder! Wij hebben een mooi aanbod aan reuzenraderen en andere attracties die we verhuren door heel Nederland en België.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een uniek reuzenrad kunt u bij ons voor meerdere dagen huren

Met een reuzenrad zorgt u voor een echte eyecatcher op uw evenement. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het zorgt ook voor een leuke attractie voor uw bezoekers, voor zowel jong als oud. Wanneer uw bezoekers even tot rust willen komen en willen genieten van het uitzicht, kan dit uitstekend in het reuzenrad. Daarnaast bieden we bij Hollandrad Reuzenrad diverse andere nostalgische attracties aan die u ook voor meerdere dagen kunt huren. Combineer een reuzenrad bijvoorbeeld met een rupsbaan of bootjesmolen en uw evenement wordt gegarandeerd een groot succes!

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer informatie over het huren van een reuzenrad voor meerdere dagen of bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bel ons dan op +31(0)6 41016366 of vul het contactformulier in en stel uw vragen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op basis van uw wensen.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.