Reuzenrad huren meerdere dagen

In heel Nederland en België

Breed aanbod aan attracties

Huur per dag of langere periode

Zoekt u een bedrijf waar u een reuzenrad kunt huren voor meerdere dagen? Organiseert u bijvoorbeeld een festival dat meerdere dagen duurt, waar een leuk reuzenrad niet kan ontbreken? Dan helpt Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn u graag verder! Wij hebben een mooi aanbod aan reuzenraderen die u in heel Nederland en België boekt.

Wilt u een reuzenrad afhuren voor meedere dagen?

Neem contact op

Een uniek reuzenrad kunt u bij ons voor meerdere dagen huren

Door een reuzenrad te huren voor uw evenement, zorgt u voor een echte blikvanger. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het zorgt ook voor een leuke activiteit voor uw bezoekers, voor zowel jong als oud. Met een reuzenrad op uw festival of een ander evenement geeft u uw bezoekers een leuke plek om uit te rusten en te genieten van het mooie uitzicht. Daarnaast vindt u bij Hollandrad Reuzenrad diverse andere nostalgische attracties die u ook voor meerdere dagen kunt huren. Combineer een reuzenrad van ons verhuurbedrijf bijvoorbeeld met een rupsbaan of bootjesmolen en uw evenement wordt gegarandeerd een groot succes!

Reserveer uw reuzenrad

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een reuzenrad voor meerdere dagen of bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bel ons dan op +31(0)6 41016366 of vul het contactformulier in en stel uw vragen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op basis van uw wensen.