Reuzenrad huren in Brabant

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Hollandrad Reuzenrad is dé plek om een reuzenrad te huren voor uw gelegenheid in Brabant. Organiseert u een festival, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid? Dan is een reuzenrad een leuke toevoeging! Bezoekers van uw evenement kunnen even helemaal tot rust komen in het reuzenrad en van het uitzicht genieten. Tevens kunt u de attractie als reclamemiddel inzetten door uw merk of bedrijfsnaam erop te laten plaatsen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Wat voor soort reuzenrad wilt u huren voor uw evenement in Brabant?

Vanuit onze vestiging in Apeldoorn zorgen we ervoor dat u het gewenste reuzenrad kunt huren voor uw evenement in Brabant. Of u nu een reuzenrad wilt huren voor 1 dag of voor meerdere dagen; wij staan voor u klaar! Het transport, de op- en afbouw en de bediening op locatie regelen onze specialisten. Tevens voorzien we u graag van deskundig advies en helpen we u bij het vinden van het reuzenrad dat het best bij uw evenement past.

Neem contact met ons op bij vragen

Bent u benieuwd wat onze reuzenradverhuur voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)6 41016366 of door het contactformulier in te vullen. We beantwoorden graag al uw vragen rondom het huren van een reuzenrad bij u in Brabant.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.