Reuzenrad huren in Brabant

HOME >> Reuzenrad huren in Brabant

 

  • In heel Nederland en België
  • Breed aanbod aan attracties
  • Huur per dag of langere periode

 

Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn is dé plek om een reuzenrad te huren voor uw gelegenheid in Brabant. Organiseert u een festival, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid in het zuiden van het land? Dan is een reuzenrad een leuke toevoeging! Bezoekers van uw evenement kunnen even helemaal tot rust komen in het reuzenrad en uitkijken over de omgeving.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Wat voor soort reuzenrad wilt u huren?

Vanuit onze vestiging zorgen we ervoor dat u het gewenste reuzenrad kunt huren voor uw evenement in verschillende steden en dorpen in Brabant. Of u nu een rad wilt huren voor een carnavalsfeest of een andere festiviteit, u vindt bij ons altijd een passend reuzenrad. Wilt u voor langere tijd onze materialen huren? U kunt bij ons gemakkelijk een reuzenrad voor meerdere dagen huren. Het transport, de op- en afbouw en de bediening op locatie regelen onze specialisten. Tevens voorzien we u graag van deskundig advies en helpen we u bij het huren van het reuzenrad dat het best bij uw wensen past.

Neem contact met ons op bij vragen

Bent u benieuwd wat ons verhuurbedrijf voor u kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)6 41016366 of door het contactformulier in te vullen. We beantwoorden graag al uw vragen rondom het huren van een reuzenrad voor uw festivals en feesten onder de rivieren.