Reuzenrad huren in Amsterdam

HOME >> Reuzenrad huren in Amsterdam

 

  • In heel Nederland en België
  • Breed aanbod aan attracties
  • Huur per dag of langere periode

 

Wilt u een reuzenrad huren voor uw evenement in Amsterdam? Dan staat Hollandrad Reuzenrad voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, maar leveren onze reuzenraderen door heel Nederland. Tegen scherpe tarieven huurt u bij ons het gewenste reuzenrad, dat een echte eyecatcher is op uw gelegenheid.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een reuzenrad op maat huren voor uw gelegenheid

U kunt bij ons verhuurbedrijf voor verschillende festiviteiten een reuzenrad huren in onze hoofdstad, bijvoorbeeld:

We bieden namelijk verschillende mogelijkheden aan wat betreft de aankleding van het reuzenrad. Zo kunt u bijvoorbeeld een merk of bedrijfsnaam op het reuzenrad laten plaatsen. Omdat het reuzenrad goed opvalt, kunt u deze goed inzetten als reclamemiddel. Daarnaast heeft u de keuze uit zowel grote als kleine reuzenraderen. Zo kiest u het exacte reuzenrad dat bij uw event past.

Vraag een offerte op maat aan

Schakel ons in voor het huren van een reuzenrad voor uw event in de Damstad en wij zorgen voor een mooie en veilige constructie op de gewenste locatie. We ontzorgen u volledig. Zo regelen we het transport, de op- en afbouw en de bediening van het reuzenrad op locatie. Neem contact met ons op via +31(0)6 41016366 en vraag een offerte op maat aan. Tevens voorzien we u graag van deskundig advies.