Reuzenrad huren in Amsterdam

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Wilt u een reuzenrad huren voor uw evenement in Amsterdam? Dan staat Hollandrad Reuzenrad voor u klaar. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn, maar leveren onze attracties door heel Nederland. Tegen scherpe tarieven huurt u bij ons het gewenste reuzenrad, dat een echte eyecatcher is op uw gelegenheid.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een reuzenrad op maat huren voor uw gelegenheid in Amsterdam

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, kermis of festival in Amsterdam; bij ons kunt u een reuzenrad op maat huren. We bieden namelijk verschillende mogelijkheden wat betreft de aankleding van het reuzenrad. Zo kunt u bijvoorbeeld een merk of bedrijfsnaam op het reuzenrad laten plaatsen. Doordat het reuzenrad goed opvalt, kunt u de attractie inzetten als reclamemiddel. Daarnaast heeft u de keuze uit zowel grote als kleine reuzenraderen.

Vraag een offerte op maat aan

Schakel ons in voor het huren van een reuzenrad voor uw event in Amsterdam en wij zorgen voor een mooie en veilige constructie op de gewenste locatie. We ontzorgen u volledig. Zo regelen we het transport, de op- en afbouw en de bediening van het reuzenrad op locatie. Neem contact met ons op via +31(0)6 41016366 en vraag een offerte op maat aan. Tevens voorzien we u graag van deskundig advies.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.