Reuzenrad huren voor 1 dag

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Bij Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn kunt u eenvoudig een reuzenrad huren voor 1 dag. Organiseert u een eendaags evenement en wilt u een unieke ervaring creëren voor uw bezoekers? Dan mag een reuzenrad niet ontbreken. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of festival van 1 dag; wij staan voor u klaar voor het huren van een reuzenrad!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een maatwerk reuzenrad huren voor 1 dag

Wanneer u bij ons een reuzenrad wilt huren voor 1 dag, heeft u hier zelf geen omkijken naar. Wij regelen het transport en de op- en afbouw van de attractie. Op locatie bedienen we het reuzenrad ook, zodat u volledig wordt ontlast. Daarnaast bieden we verschillende maatwerkmogelijkheden aan. Wilt u bijvoorbeeld uw merk of bedrijfsnaam op het reuzenrad laten plaatsen? Door middel van banners maken we dit mogelijk. Ook kunt u kiezen voor zowel een groot als een klein reuzenrad en bieden we diverse andere leuke attracties aan. Richt uw evenement volledig in zoals u dat wilt!

Bespreek uw wensen

Het huren van een reuzenrad is bij ons zeer eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op via +31(0)6 41016366 en bespreek uw wensen. Wij vertellen u vervolgens meer over de mogelijkheden en kijken samen welke attractie het meest geschikt is voor uw evenement. Bekijk ook alvast onze eerder gerealiseerde projecten voor inspiratie.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.