Een reuzenrad met uw bedrijfsnaam

Wilt u uw reuzenrad aankleden met banners en uw bedrijfsnaam om een bepaalde sfeer, thema of boodschap over te brengen? Met een reuzenrad van Hollandrad laat u een onuitwisbare indruk achter, en dat is toch waar het om gaat? Verder kunt u uw gasten een rit aanbieden om de volle omvang van uw evenement te bekijken vanaf boven. Tevens kunt u (indien beschikbaar) gebruik maken van de aanwezige faciliteiten die een reuzenrad te bieden heeft, zoals omroep en muziek installatie. Wij begeleiden u in dit maatwerk traject om het maximale naar boven te halen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Kies voor een reuzenrad met bedrijfsnaam voor uw evenement

Bij Hollandrad Reuzenrad is het mogelijk om het reuzenrad aan te kleden met banners, bijvoorbeeld met uw bedrijfsnaam, om een bepaalde sfeer, thema, bedrijfskleur of boodschap over te brengen. U laat op deze manier een onuitwisbare indruk achter en dat is toch waar het om gaat? Bovendien kunt u een reuzenrad huren voor uw evenement en uw gasten een rit aanbieden zodat zij de festiviteiten van bovenaf kunnen bekijken. Tevens kunt u (indien beschikbaar) gebruikmaken van de aanwezige faciliteiten die een reuzenrad te bieden heeft, zoals een omroep- en muziekinstallatie. Wij begeleiden u in dit maatwerktraject om het maximale uit uw evenement naar boven te halen.

Projecten

BNN

Voor BNN hebben wij een reuzenrad gebrand. Deze setup is op XO live 2012 en Solar Weekend 2012 gebruikt.

Cisco Systems

Voor Cisco Systems is het reuzenrad omgebouwd tot vliegtuig. Er zijn iPads geïnstalleerd in de gondels waarop de “piloot” een presentatie presenteerde terwijl het reuzenrad draaide.

ASR Vastgoed

Voor de opening van winkelcentrum Hoogambacht te Hendrik Ido Ambacht hebben we banners verzorgd en opgehangen.

Centiq

Voor de campagne ‘Wijzer in geldzaken’ van het Ministerie van Financiën hebben we banners geleverd en opgehangen in Den Haag.

Overige attracties huren

U kunt ons ook benaderen als u andere nostalgische attracties zoekt dan een reuzenrad met uw bedrijfsnaam. Met deze reuzenraderen zorgt u voor gezelligheid en vermaak op uw volgende activiteit. Wij beschikken over een breed netwerk van betrouwbare bedrijven die hierin kunnen voorzien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een offerte aan voor een reuzenrad met uw bedrijfsnaam! Uw offerteaanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos, net als de verkennende gesprekken per telefoon of e-mail. Op het moment dat u ons verhuurbedrijf opdracht geeft om actief te zoeken, brengen wij de gewerkte uren in rekening. Deze uren vervallen op het moment dat u een boeking plaatst bij ons. Neem contact met ons op via +31(0)6 41016366 voor meer informatie over het huren van een reuzenrad met bedrijfsnaam.