REUZENRAD BRANDING

Wilt u uw merk of product duidelijk zichtbaar op een reclame platform van formaat?

Te plaatsen op nagenoeg elke locatie? Binnen één dag opgebouwd en ook weer binnen één dag afgebroken?

Bijna elk reuzenrad leent zich voor “branding”
Het aankleden van een reuzenrad met banners om een bepaalde sfeer, thema, bedrijfskleur of boodschap over te brengen. U laat op deze manier een onuitwisbare indruk achter, en dat is toch waar het om gaat?

Verder kunt u uw gasten een rit aanbieden om de volle omvang van uw evenement te bekijken vanaf boven. Tevens kunt u ( indien beschikbaar ) gebruik maken van de aanwezige faciliteiten die een reuzenrad te bieden heeft, zoals omroep en muziek installatie.

Wij begeleiden u in dit maatwerk traject om het maximale naar boven te halen.

Projecten:

BNN
Voor BNN hebben wij een reuzenrad gebrand. Deze setup is op XO live 2012 en Solar Weekend 2012 gebruikt.

Cisco Systems
Voor Cisco Systems is het reuzenrad omgebouwd tot vliegtuig. Er zijn iPads geïnstalleerd in de gondels waarop de “piloot” een presentatie presenteerde terwijl het reuzenrad draaide.

ASR Vastgoed
Opening van winkelcentrum Hoogambacht te Hendrik Ido Ambacht. Banners verzorgd en opgehangen.

Centiq
Voor de campagne Wijzer in geldzaken van het Ministerie van financiële zaken hebben wij banners geleverd en opgehangen in Den Haag.

Overige attracties huren:
U kunt ons ook benaderen als u een andere attractie zoekt dan een reuzenrad. Wij beschikken over een breed netwerk van betrouwbare bedrijven die hierin kunnen voorzien.

Tarieven:
Uw offerte aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos, ook de verkennende gesprekken per telefoon of email zijn kosteloos. Op het ogenblik dat u ons opdracht geeft om actief te zoeken brengen wij de gewerkte uren in rekening. Deze uren vervallen op het moment dat u een boeking plaatst bij ons.