Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Wilt u een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest? Dat is natuurlijk een erg gaaf idee! Het trekt direct de aandacht van uw gasten; een reuzenrad is een echte eyecatcher. Hollandrad Reuzenrad maakt het mogelijk om een reuzenrad af te huren voor uw bedrijfsfeest. Wij zorgen er vanuit onze vestiging in Apeldoorn voor dat het reuzenrad op de gewenste locatie komt te staan. Wij regelen alles rondom het reuzenrad, zodat u de tijd heeft om de rest van het feest voor te bereiden.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een reuzenrad afhuren voor een bedrijfsfeest is erg eenvoudig

Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest doet u heel eenvoudig bij ons. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in reuzenradverhuur. U kunt daarom bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding in het huren van het reuzenrad. Het op- en afbouwen verzorgen wij ook volledig voor u. Bovendien bieden wij u de gelegenheid om aan branding te doen via het reuzenrad. Het is eenvoudig om het reuzenrad aan te kleden met banners, die uiteraard enorm opvallen. Zo maakt u op slimme wijze reclame. Wanneer u een reuzenrad afhuurt voor een bedrijfsfeest, is het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe producten te communiceren via deze banners. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op

Het afhuren van een reuzenrad is populair voor een bedrijfsfeest. Ook bij diverse andere evenementen, zoals een jubileum of festival, huurt u eenvoudig een reuzenrad naar keuze. Wij verhuren reuzenraderen door heel Nederland en België vanuit ons kantoor in Apeldoorn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 41016366.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 8184770

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.