Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest

HOME >> Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest

 

  • In heel Nederland en België
  • Breed aanbod aan attracties
  • Huur per dag of langere periode

 

Wilt u een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest? Dat is natuurlijk een erg gaaf idee! Het trekt direct de aandacht van uw gasten; een reuzenrad is namelijk een echte eyecatcher. Hollandrad Reuzenrad maakt het mogelijk om een reuzenrad af te huren voor uw bedrijfsfeest. Wij zorgen er vanuit onze vestiging in Apeldoorn voor dat het reuzenrad op de gewenste locatie komt te staan. Wij regelen alles rondom het reuzenrad, zodat u de tijd heeft om de rest van het feest voor te bereiden.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een reuzenrad afhuren voor een bedrijfsfeest is erg eenvoudig

Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest doet u heel eenvoudig bij ons verhuurbedrijf. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in reuzenradverhuur. U kunt daarom bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding in het boeken van het reuzenrad. Het op- en afbouwen verzorgen wij ook volledig voor u. Bovendien bieden wij u de gelegenheid aan om branding te doen via het reuzenrad. Het is eenvoudig om het reuzenrad aan te kleden met banners, die uiteraard enorm opvallen. Zo maakt u op slimme wijze reclame. Wanneer u een reuzenrad afhuurt voor een bedrijfsfeest, is het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe producten te communiceren via deze banners. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op

Het afhuren van een reuzenrad is populair voor een bedrijfsfeest. U kunt ook een reuzenrad huren voor andere evenementen, zoals een jubileum of festival. U boekt uw reuzenrad eenvoudig in Brabant en de rest van Nederland en België. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 41016366.