Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest

In heel Nederland en België

Breed aanbod aan attracties

Huur per dag of langere periode

Wilt u een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest? Dat is natuurlijk een erg gaaf idee! Het trekt direct de aandacht van uw gasten; een reuzenrad is een echte eyecatcher. Hollandrad maakt het mogelijk om een reuzenrad af te huren voor uw bedrijfsfeest. Wij zorgen er vanuit onze vestiging in Apeldoorn voor dat het rad op de gewenste locatie komt te staan. Wij regelen alles rondom het reuzenrad, zodat u de tijd heeft om de rest van het feest voor te bereiden.

Wilt u een reuzenrad afhuren voor een bedrijfsfeest?

Neem contact op

Een reuzenrad afhuren voor een bedrijfsfeest is erg eenvoudig

Een reuzenrad afhuren voor uw bedrijfsfeest doet u heel eenvoudig bij ons. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in reuzenrad verhuur. U kunt daarom bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding in het huren van het reuzenrad. Het op- en afbouwen van het rad verzorgen wij ook volledig voor u. Bovendien bieden wij u de gelegenheid om aan branding te doen via het rad. Het is eenvoudig om het rad aan te kleden met banners, die uiteraard enorm opvallen. Zo maakt u op slimme wijze reclame. Wanneer u een reuzenrad afhuurt voor een bedrijfsfeest, is het bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe producten te communiceren via deze banners. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact met ons op

Het afhuren van een reuzenrad is populair voor een bedrijfsfeest. Ook bij diverse andere evenementen, zoals een jubileum of festival, huurt u eenvoudig een rad naar keuze. Wij verhuren reuzenraderen door heel Nederland en België vanuit ons kantoor in Apeldoorn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 41016366.