Nostalgische attracties

✔ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✔ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✔ Ook omroep en muziek installatie

Met onze nostalgische attracties gaan wij terug naar vroeger. Denkt u nog wel eens terug aan de tijd dat u klein was en op festivals of buitenfeesten in diverse attracties ging zitten? Bij Hollandrad Reuzenrad, gevestigd in Apeldoorn, krijgt u de kans om deze tijden te herbeleven! Wanneer u binnenkort een evenement organiseert, is het wellicht een leuk idee om deze nostalgische attracties te huren voor het nodige vermaak.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Onze nostalgische attracties zijn leuk voor jong en oud

De nostalgische attracties doen terugdenken aan simpelere tijden. Onze attracties zijn authentiek en bovendien nog in een uitstekende staat. Ze zorgen bijvoorbeeld voor de aankleding van een bedrijfsfeest of evenement. Nostalgische attracties zoals de rupsbaan, golfbaan, carrousel of bootjesmolen geven diverse evenementen net even iets extra’s. Enkele evenementen waarbij deze attracties geplaatst kunnen worden zijn festivals, bedrijfsopeningen en jubilea. U kunt er ook voor kiezen om authentieke en wat modernere attracties te combineren, bijvoorbeeld door een reuzenrad voor uw evenement te huren. Dit is een echte eyecatcher voor uw event en zorgt gegarandeerd dat er nog lang over nagepraat wordt!

Bespreek uw wensen met ons

Ziet u het zitten om uw evenement aan te kleden met nostalgische attracties? Of wilt u misschien toch een groot reuzenrad huren en écht opvallen? Wat uw wensen ook zijn; wij staan graag voor u klaar. Op onze website ziet u sfeerimpressies van eerdere evenementen die wij hebben ondersteund met onze diensten. Wilt u onze attracties huren? Bel dan naar ons kantoor in Apeldoorn via het nummer +31(0)6 41016366 en vertel ons uw wensen.

Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 8184770

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.