Nostalgische attracties

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Met onze nostalgische attracties gaan wij terug naar vroeger. Denkt u nog wel eens terug aan de tijd dat u klein was en op festivals of buitenfeesten in diverse attracties ging zitten? Bij Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn krijgt u de kans om deze tijden te herbeleven! Wanneer u binnenkort een evenement organiseert, is het wellicht een leuk idee om deze nostalgische attracties te huren voor het nodige vermaak.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Onze nostalgische attracties zijn leuk voor jong en oud

Onze nostalgische attracties zijn authentiek en bovendien nog in een uitstekende staat. We bieden verschillende attracties aan zoals de rupsbaan, golfbaan, carrousel of bootjesmolen. De attracties zijn geschikt voor diverse evenementen, waaronder festivals, bedrijfsopeningen en jubilea. U kunt er ook voor kiezen om authentieke en wat modernere attracties te combineren, bijvoorbeeld door een reuzenrad te huren. Dit is een echte eyecatcher voor uw event en zorgt er gegarandeerd voor dat er nog lang over nagepraat wordt.

Neem contact met ons op voor advies

Wanneer u bij ons nostalgische attracties of een reuzenrad wilt huren, kan dit zowel voor één dag als voor meerdere dagen in heel Nederland en België. Heeft u vragen, wilt u advies of bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons telefonisch via +31(0)6 41016366 of door het contactformulier in te vullen.

Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 8184770

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.