Nostalgisch reuzenrad huren

In heel Nederland en België

Breed aanbod aan attracties

Huur per dag of langere periode

Door een nostalgisch reuzenrad of onze andere nostalgische attracties te huren, gaat u terug naar vroeger. Denkt u nog wel eens terug aan de tijd dat u klein was en op festivals of buitenfeesten in diverse attracties ging zitten? Bij Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn krijgt u de kans om deze tijden te herbeleven! Wanneer u binnenkort een evenement organiseert, is het wellicht een leuk idee om deze nostalgische attracties te huren voor het nodige vermaak.

Wilt u een reuzenrad huren voor jong en oud?

Neem contact op

Ons nostalgisch reuzenrad huren voor jong en oud

De nostalgische attracties van ons verhuurbedrijf zijn authentiek en bovendien nog in een uitstekende staat. U kunt bij ons verschillende attracties huren zoals de rupsbaan, carrousel of een nostalgisch reuzenrad. Deze nostalgische attracties zijn geschikt voor diverse evenementen. U gebruikt ze bijvoorbeeld voor de aankleding van festivals, bedrijfsopeningen en jubilea. Bent u op zoek naar attracties met een specifiek thema? Ook dan heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden, zoals een sfeervol reuzenrad voor een kerstmarkt. U kunt er ook voor kiezen om authentieke en wat modernere attracties te combineren. Dit is een echte eyecatcher voor uw event en zorgt er gegarandeerd voor dat er nog lang over nagepraat wordt.

Neem contact met ons op

Het afhuren van een reuzenrad is populair voor een bedrijfsfeest. Ook bij diverse andere evenementen, zoals een jubileum of festival, huurt u eenvoudig een rad naar keuze. Wij verhuren reuzenraderen door heel Nederland en België vanuit ons kantoor in Apeldoorn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via +31(0)6 41016366.