Klein reuzenrad huren

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Wanneer u een klein reuzenrad wilt huren bij een ervaren specialist, schakelt u het best Hollandrad Reuzenrad in. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en verhuren door heel Nederland en België reuzenraderen en andere attracties. Een reuzenrad is een leuke toevoeging op elk evenement en een ware eyecatcher.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

Een klein reuzenrad huren voor jong en oud

Het huren van een klein reuzenrad is zeer geschikt voor evenementen met mensen in verschillende leeftijden. Denk hierbij aan een kermis. Voor kleine kinderen is een groot reuzenrad misschien wat te spannend en daarom biedt de kleinere variant de perfecte oplossing. Zo kunnen jong en oud genieten van deze geweldige attractie. Bij Hollandrad Reuzenrad zorgen we ervoor dat er een mooie en veilige constructie op de gewenste locatie komt te staan; of dit nu in Brabant is of in Amsterdam. Hierbij profiteert u van uitstekende service en scherpe tarieven.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden

Voor meer informatie of advies over het huren van een klein reuzenrad neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +31(0)6 41016366. Daarnaast is het mogelijk om uw vragen te stellen via het contactformulier. Bekijk ook alvast onze eerdere projecten voor een goed beeld van onze mogelijkheden.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.