Klein reuzenrad huren

In heel Nederland en België

Breed aanbod aan attracties

Huur per dag of langere periode

Wanneer u een klein reuzenrad wilt huren bij een ervaren specialist, schakelt u Hollandrad Reuzenrad in. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn en verhuren onze mooie reuzenraderen in heel Nederland en België. Een reuzenrad is een leuke toevoeging op elk evenement en een ware eyecatcher.

Wilt u een reuzenrad afhuren voor een bedrijfsfeest?

Neem contact op

Een klein reuzenrad huren voor jong en oud

Het huren van een klein reuzenrad is zeer geschikt voor evenementen met mensen van verschillende leeftijden. Een kleiner model is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een reuzenrad wilt huren voor een kermis. Voor kleine kinderen is een groot reuzenrad misschien wat te spannend en daarom biedt de kleinere variant de perfecte oplossing aan. Zo kunnen jong en oud genieten van deze geweldige reuzenraderen. Bij ons verhuurbedrijf zorgen we ervoor dat er een mooie en veilige constructie op de gewenste locatie komt te staan. U kunt altijd bij ons terecht en profiteert van de scherpste prijzen.

Vraag meer informatie aan over onze mogelijkheden

Voor meer informatie of advies over het huren van een klein of zelfs een mini reuzenrad neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +31(0)6 41016366. Daarnaast is het mogelijk om uw vragen te stellen via het contactformulier. Bekijk ook alvast onze eerdere projecten voor een goed beeld van onze mogelijkheden.