Een sfeervol kerstreuzenrad

HOME >> Een sfeervol kerstreuzenrad

 

  • In heel Nederland en België
  • Breed aanbod aan attracties
  • Huur per dag of langere periode

 

Met een kerstreuzenrad van Hollandrad Reuzenrad uit Apeldoorn zorgt u voor een gezellige sfeer op uw kerstfeest of kerstmarkt. Bovendien valt het Hollandrad van een afstand op, waardoor uw event beter in het oog springt bij voorbijgangers. Vanuit ons feestelijke reuzenrad hebben de bezoekers van uw festiviteiten uitzicht over alle gezelligheid om hen heen.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

U maakt uw markt of feest compleet met een kerstreuzenrad

Wilt u een feestelijk reuzenrad huren voor uw kerstfeest of bent u op zoek naar een leuke toevoeging aan uw kerstmarkt? Bij ons heeft u keuze uit verschillende grote en kleine reuzenraderen voor uw festiviteiten. Met een vrolijk kerstreuzenrad zorgt u voor vermaak voor jong en oud, en geeft u uw gasten een plek om even uit te rusten. Organiseert u een kerstmarkt die bijvoorbeeld een heel weekend duurt? U kunt bij ons gemakkelijk een reuzenrad voor meerdere dagen huren.

Informeer naar onze feestelijke reuzenraderen

Huur een sfeervol kerstreuzenrad bij ons verhuurbedrijf en zorg voor een feestelijke stemming op uw event. Onze specialisten helpen u met plezier bij het vinden van een passend reuzenrad voor uw evenement. Wilt u meer weten over onze reuzenraderen of van reuzenraderen van de bij ons aangesloten collega’s? Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel ons via +31(0)6 41016366.