Reuzenrad voor de kermis huren

HOME >> Reuzenrad voor de kermis huren

 

  • In heel Nederland en België
  • Breed aanbod aan attracties
  • Huur per dag of langere periode

 

Wilt u voor een kermis een reuzenrad huren? Dan kunt u terecht bij Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn! Wij verzorgen reuzenraderen voor diverse evenementen in Nederland en België. U profiteert hierbij van scherpe tarieven. We zorgen voor een mooie en veilige constructie die gegarandeerd de eyecatcher wordt van de kermis.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

U creëert de leukste kermis van het land door bij ons een reuzenrad te huren

Op een kermis mag een reuzenrad natuurlijk niet ontbreken en daarom kunt u bij ons eenvoudig een reuzenrad huren. In het reuzenrad kunnen kermisbezoekers even tot rust komen en genieten van het uitzicht. Ons verhuurbedrijf biedt verschillende mogelijkheden aan. U maakt in het hele land gebruik van onze diensten, bijvoorbeeld door een reuzenrad te huren in Amsterdam. Tevens kunt u het reuzenrad voor meerdere dagen huren, wat bij een kermis natuurlijk wel zo fijn is.

Informeer naar de mogelijkheden van onze reuzenraderen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het huren van een reuzenrad voor de kermis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)6 41016366 of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u van advies op maat.