Reuzenrad voor de kermis huren

✅ Reuzenrad afhuren met persoonlijke begeleiding

✅ Te plaatsen op nagenoeg elke locatie

✅ Ook omroep en muziek installatie

Wilt u voor een kermis een reuzenrad huren? Dan kunt u terecht bij Hollandrad Reuzenrad in Apeldoorn! Wij verhuren reuzenraderen en andere attracties voor diverse evenementen in Nederland en België. U profiteert hierbij van scherpe tarieven. We zorgen voor een mooie en veilige constructie die gegarandeerd de eyecatcher wordt van de kermis.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Neem contact op

De leukste kermis van het land creëren door bij ons een reuzenrad te huren

Op een kermis mag een reuzenrad natuurlijk niet ontbreken en daarom kunt u deze bij ons eenvoudig huren. In het reuzenrad kunnen kermisbezoekers even tot rust komen en genieten van het uitzicht. Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden wat betreft reuzenradverhuur. Zo verhuren we door heel het land, van Amsterdam tot Brabant. Tevens kunt u het reuzenrad voor meerdere dagen huren, wat bij een kermis natuurlijk wel zo fijn is.

Informeer naar de mogelijkheden van onze kermisattracties

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft het huren van een reuzenrad voor de kermis? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar +31(0)6 41016366 of door het contactformulier in te vullen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voorzien u indien gewenst van advies op maat.

Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren  Reuzenrad Huren
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Vincent Scherphof, +31(0)6 41016366, KvK 74619438

Reuzenrad huren? Wat een leuk idee! Maar hoe gaat dat dan? Waar moet u op letten bij het huren van een reuzenrad? En natuurlijk wat kost het inhuren van een reuzenrad? Voor al deze vragen met betrekking tot het huren van een reuzenrad en meer bent u bij ons aan het perfecte adres. Reuzenraderen zijn er in alle soorten en maten. Voor elke festival, bedrijfsfeest of evenement is er wel een formaat dat bij uw wensen past, u verteld ons wat u zoekt en wij denken met u mee om dit te realiseren. Naast ons netwerk van betrouwbare aanbieders zijn wij al jaren een bekende naam in Nederland en België met het reuzenrad dat wij in eigen beheer verhuren. Kijk op www.hollandreuzenrad.nl voor een impressie.