REUZENRAD VOOR FESTIVAL HUREN

Wilt u een reuzenrad huren voor uw evenementen? Wij regelen het, inclusief de volledige op- en afbouw. Benader ons nu als u interesse heeft!

Een reuzenrad huren voor evenementen
Zoekt u naar mogelijkheden om een reuzenrad te huren voor evenementen? Dan heeft u geluk, want wij zijn op dit gebied dé specialist! Al jaren verhuurt Hollandrad Reuzenrad reuzenraderen aan allerlei organisaties. Of u nu een reuzenrad voor een jubileum, bedrijfsopening, productpresentatie, bedrijfsfeest of festival wilt huren; wij staan voor u klaar! Zowel in Nederland als in België profiteren inmiddels diverse bedrijven van onze attracties op hun evenementen.

Eenvoudig een reuzenrad huren voor uw evenementen
Een reuzenrad huren voor evenementen zoals een festival is heel eenvoudig bij ons Apeldoorns bedrijf. U geeft aan waar en wanneer uw evenement is en wij regelen de volledige op- en afbouw. Het plaatsen van het reuzenrad wordt volledig verzorgd, geheel zoals u het voor ogen heeft. Wij denken graag mee met uw opdracht, bijvoorbeeld met betrekking tot het bouwen van een podium. Onze medewerkers stellen zich flexibel op en geven graag advies. Wij stellen alles in het werk om u een mooie eyecatcher voor uw evenement te bezorgen. Onze flexibele benadering heeft er mede toe geleid dat wij al diverse klanten tevreden hebben mogen maken in Nederland en België. Op onze website ziet u een aantal eerdere projecten die wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Huur een reuzenrad voor uw bedrijfsfeest
Het huren van een reuzenrad is een publiekstrekker voor diverse evenementen, zoals een festival. Wellicht is het ook een leuke aankleding voor uw bedrijfsfeest. Een reuzenrad op uw bedrijfsfeest is een verrassing voor de bezoekers. Het zorgt er ongetwijfeld voor dat er vast nog lang over uw feest gesproken wordt.

Ontdek diverse nostalgische attracties bij ons
Naast een reuzenrad is misschien een andere nostalgische attractie ook leuk voor uw event. Wij verhuren onder andere een authentieke carrousel, golfbaan en rupsbaan. Door een reuzenrad, of een van de andere attracties, te huren voor uw feest geeft u uw gasten bijna het idee alsof zij daadwerkelijk op een festival zijn!

Bespreek de mogelijkheden met ons
Benader ons als u een reuzenrad, of andere attractie, voor uw evenementen wilt huren. Wij staan graag voor u klaar. U bereikt ons kantoor in Apeldoorn eenvoudig via het telefoonnummer +31(0)6 41016366 en wij bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot reuzenrad verhuur met u.